Indre fordybelse i Schweiz

Trænger du til næring, indre ro og fordybelse, har du her muligheden for at kombinere det med et weekendophold i Schweiz

Med et afvekslende og inspirerende kursus-program vil du få dobbelt udbytte af din ferie. Hurtigt vil du slippe hverdagens stress, få ny inspiration i dit liv og for alvor opleve feriens forfriskende virkning.

Kurset er sammensat af bl.a. kropsarbejde, personlig udvikling, yoga, bevidstgørelse af åndedrættet, micromovement (kreativ bevægelse), dybdeafspænding, dans, samtale, meditation og afspænding.

Det daglige kursusprogram består af ca. 3 timer om formiddagen fra kl. 9.15 til 12.15 og ca. 2½ time om eftermiddagen fra kl. 15.00 til ca. 17.30. I den mellemliggende tid vil der være rig mulighed for at nyde bjergene, solen, og den smukke natur.

Naturen og de smukke omgivelser indgår på forskellig vis i kursets forløb med bl,a, meditative udflugter og andre typer udendørs kropsarbejde.

En dag er afsat til at besøge det unikke kursted ikke langt derfra: Les Bains De Lavey

Hotel Balance er et familie drevet vegetarisk hotel, som ligger i naturskønne omgivelser i det sydlige Schweiz. Hvis du søger en himmel af fred ro og stor slået natur er dette stedet.

Kurset ledes af Maja Sumczynski.

For yderligere information eller tilmelding kontakt MajaSe flere billeder kurset i Schweiz:
www.majanow.dk/schweiz/billeder1.htm

Hotel Balances hjemmeside:
www.vegetarisches-hotel.ch

 

Rejser for Krop Sind og Ånd